Δημιουργείστε ένα μοναδικό και πρωτότυπο Butt Cap για τη ρακέτα σας. Είτε πρόκειται για το όνομά σας, την υπογραφή σας, το αγαπημένο σας emoji, τεννίστα, χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιού ή ακόμα και μία φωτογραφία εξατομικεύστε τη λαβή της ρακέτας σας όπως εσείς τη φαντάζεστε.

  • Τα Butt Cap είναι χειροποίητα.
  • Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο σχέδιο, στα χρώματα και στις επιλογές.
  • Είναι αδιάβροχα.
  • Ανθεκτικά στις γρατζουνιές.
  • Διαθέτουν UV Προστασία για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή.
  • Τέλεια εφαρμογή στο καπάκι σας.
  • Καθαρίζονται πολύ εύκολα.
Design your own PREMADE DESIGNS

Κλείστε τα μάτια και απλά φανταστείτε πως θα θέλατε να είναι το καπάκι της ρακέτας σας. Στείλτε μας τις ιδέες σας, εμείς θα σχεδιάσουμε το καπάκι για εσάς, θα σας στείλουμε κάποιες προτάσεις και στη συνέχεια θα το κατασκευάσουμε.

Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας έχουμε σχεδιάσει κάποια Butt Cap για εσάς, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας γούστο.

FAQ

Βήμα 1:

Στείλτε μας τις εικόνες, τα σχέδια ή τις ιδέες που θέλετε να έχει το καπάκι σας στο email: [email protected] ή καλέστε μας στο 2614001594.

Βήμα 2:

Σχεδιάζουμε το καπάκι με βάση τις προτιμήσεις σας και σας στέλνουμε το σχέδιο με email για έγκριση.

Βήμα 3:

Κατασκευάζουμε το Butt Cap και σας το αποστέλλουμε με εταιρία ταχυμεταφορών. Μαζί με το καπάκι θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για την τοποθέτησή του αλλά και βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για το συγκεκριμένο καπάκι σας.

Το Custom Butt Cap ανεξαρτήτως σχεδίου ή επιλογών στοιχίζει 10 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

To Custom Butt Cap ταιριάζει σε όλα τα καπάκια των ρακετών. Στις περισσότερες περιπτώσεις η τοποθέτηση μπορεί να γίνει εύκολα από εσάς με βάση τις οδηγίες που συνοδεύουν το καπάκι σας. Η μόνη ιδιαιτερότητα που υπάρχει είναι ότι σε κάποια καπάκια η τοποθέτηση πρέπει να γίνει από εμάς.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε 3 διαφορετικές κατηγορίες:

Όλα τα καπάκια είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται αποκλειστικά για εσάς και γι΄αυτό απαιτείται ένα χρονικό διάστημα 2-4 ημερών για την αποστολή τους, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.