• Οι ρακέτες φτιάχνονται στο χέρι και φροντίζουμε για την παραμικρή λεπτομέρεια. Επίσης, σας εξασφαλίζουμε ότι κάθε σχέδιο είναι αποκλειστικό και μοναδικό για εσάς.
  • Τα χρώματα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι κορυφαίας ποιότητας και αντοχής ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα στην αγαπημένη σας ρακέτα και απόλυτη διάρκεια αντοχής.
  • Οι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων δεν έχουν όρια, όπως και η φαντασία σας. Με πάνω από 10 εκ. συνδυασμούς μπορείτε να σχεδιάσετε τη ρακέτα σας με βάση το προσωπικό και μοναδικό σας στυλ χωρίς κανένα περιορισμό.
  • Σας εξασφαλίζουμε ότι τα χαρακτηριστικά της ρακέτας σας παραμένουν σταθερά. Με τη βοήθεια διαγνωστικού μηχανήματος σε κάθε στάδιο βαψίματος μετράμε τα χαρακτηριστικά της ρακέτας σας (στατικό βάρος, ισορροπία και βάρος αιώρησης) και εξασφαλίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Έχοντας πλέξει τις ρακέτες των κορυφαίων παικτών του κόσμου σε τουρνουά της ATP, όπως του Στέφανου Τσιτσιπά, Stan Wawrinka, Daniil Medvedev, Gael Monfils, Denis Shapovalov, Matteo Berrettini, Karen Khachanov, Jannic Sinner, Alex De Minaur,Marin Cilic, Felix Auger-Aliassime Victor Troicki, κτλ και συμμετέχοντας κάθε χρόνο στα πανευρωπαϊκά συνέδρια stringer για να ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες πλεγμάτων και ρακετών, σας εξασφαλίζουμε τη βέλτιστη παροχή υπηρεσιών στο service της ρακέτας σας αλλά και στην επιλογή της κατάλληλης ρακέτας για εσάς.